Autolaadkraan

Wij helpen u graag met uw transportoplossing!
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00
Bel ons
Binnen 24 uur antwoord
Mail ons
Snel reactie op uw vragen
WhatsApp ons

Wilt u een oplegger, aanhangwagen of bakwagen met autolaadkraan kopen? Dan bent u bij ESVE Special Trailers aan het juiste adres. Wij bouwen maatwerk opleggers, aanhangwagens en carrosserie├źn voor de meest uiteenlopende transporten.

Mogelijkheden

Assenkisten

De kraanvoertuigen kunnen uitgerust worden met diverse opbergmogelijkheden. Kisten in staal, RVS en kunststof behoren de mogelijkheden, alsmede de als schuiflade uitgevoerde assenkisten voor bijvoorbeeld hijskettingen.

Frontcilinder

Om zware kranen extra stabiliteit te geven kan het voertuig, naast de extra afstempeling aan de achterzijde, ook worden voorzien van een frontcilinder (extra afstempeling voor). Hierdoor wordt vooral de hefcapaciteit voorover sterk verbeterd.

Ballastbak en de montage van een vangmuilkoppeling

Uw trekker wordt helemaal multifunctioneel inzetbaar door montage van een vangmuilkoppeling en plaatsing van een ballastbak. Hierdoor kan (afhankelijk van de geschiktheid van de vrachtauto zelf) het voertuig ook ingezet worden als trekker van een aanhangwagen of als zeer wendbare compacte kraantrekker met extra capaciteit. Vraag naar de mogelijkheden.

MAATWERK OPLEVERING
AFSPRAAK = AFSPRAAK
RDW GECERTIFICEERD

Gerelateerde voertuigen

Uw behoefte is maatgevend

Uw transportuitdaging staat centraal bij de bouw en het ontwerp van de trailer, aanhangwagen of bakwagen met autolaadkraan. Bij het transport van bouwmaterialen en andere goederen of machines moet doorgaans aan verschillende eisen worden voldaan. Wij bouwen uw voertuig stabiel en robuust en de overige kenmerken, zoals de laadkraan en de laadruimte passen wij aan uw behoefte aan. Uiteraard houden wij rekening met alle wettelijke vereisten bij het ontwerpen en bouwen van uw voertuig met autolaadkraan.

Maatwerk met HIAB autolaadkraan

Maatwerkoplossingen zijn ons handelsmerk. Wij maken uw voertuig met autolaadkraan dan ook volledig naar uw wensen. Daarbij houden wij rekening met het vereiste aantal assen in de benodigde lengte en met de gewenste uitvoering. Als HIAB dealer kunnen wij een passende HIAB autolaadkraan leveren. Daarnaast geven onze deskundigen u graag advies over de keuze van verdere opties, zoals een achteruitrijcamera of een bandenspanningscontrolesysteem. Heeft u nog andere speciale wensen? Wij gaan graag de uitdaging aan!

Onderhoud, reparatie en keuring van uw autolaadkraan

Autolaadkranen worden vaak intensief gebruikt. De Arbowet verplicht het om tenminste een keer per jaar uw autolaadkraan te laten keuren. Deze Auto Laadkraan Keuring (ALK) is nodig om het werken met de kranen veilig te houden. Met een door ALK goedgekeurde kraan bent u er zeker van dat uw medewerkers veilig kunnen werken en voorkomt u onnodige vertraging door defecten. ESVE is een erkend ALK-keuringsstation. Onze vakkundige monteurs staan graag voor u klaar voor onderhoud, reparatie en keuring van uw autolaadkraan. Ook kranen ingericht voor algemeen hijswerk kunnen/mogen wij in sommige gevallen periodiek keuren. Onze keurmeesters zijn u graag van dienst.

Autolaadkraan kopen? Laten we kennismaken!

Welke kenmerken maken een trailer, aanhangwagen of bakwagen met autolaadkraan ideaal voor uw transporten? Laten we samen de mogelijkheden bespreken! Weet u al precies hoe uw voertuig moet worden uitgevoerd? Leg dan uw wensen aan onze experts voor, zodat wij u een individueel aanbod kunnen doen. Mocht u toch vragen hebben over alle mogelijkheden, dan adviseren wij u natuurlijk graag. Neem gerust contact op met onze experts!

Bellen
Email
WhatsApp