Aflevering net voor oud en nieuw

Op de valreep van oud en nieuw nog een grote hoeveelheid aflevering bij ESVE Special Trailers. In willekeurige volgorde:

Een kraan-haak combinatie voor de Gemeente Oude IJsselstreek. Het betreft een Hiab Z-Hipro 191C-2 autolaadkraan gecombineerd met een Multilift Ultima 18S haakarm. De kraan is voorzien van een hoogta en heeft een afstandbediening waarmee ook de haak te bedienen is.

Een zeer lange motorwagen voor Wopereis Staalbouw. De laadbak is een mooi stukje maatwerk met o.a. een onderbouwkoppeling en speciale scharnieren aan het achterbord waardoor deze zowel horizontaal als verticaal (zwaar) te belasten is. Daarbij is het kopschot voorzien van klepbokken. Hierdoor is het mogelijk lange profielen (tot wel 15 meter of langer over de cabine en het achterschot te laden. Om de profielen te laden en lossen en te hijssen is de Scania motorwagen voorzien van een Hiab X-Hipro 548E-9 autolaadkraan met o.a. lier en extra glas-jib. Hierdoor is maximale flexibiliteit gegarandeerd.

Een 7-tal wisselsystemen (‘berries’) voor Jos Dusseldorp, op gebouwd op 2 type Scania’s. Deze auto’s zijn allen in te zetten met de Renova wisselbakken (oploopsysteem), een C745 BDF wisselbak alsook een 20 ft verhuiscontainer, en dat allemaal verenigd in 1 auto met een grote Dhollandia onderschuiflaadklep, een palletwagenkist en een normale gereedschapkist!

Een hele mooie strakke MB Sprinter met een lichtgewicht schuifzeilen laadbak die tevens voorzien is van een schuifdak. Hierdoor is ook laden van boven mogelijk. Om de auto af te maken is deze voorzien van een strakke dakspoiler, een 2-tal RVS kisten en een RVS stophoutrek. Wij wensen Mach4Metal veel plezier van hun nieuwe aanwinst.

Terug naar Nieuws

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bellen
Email
WhatsApp