Oplegger kopen

Wij helpen u graag met uw transportoplossing!
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00
Bel ons
Binnen 24 uur antwoord
Mail ons
Snel reactie op uw vragen
WhatsApp ons

Wilt u een oplegger kopen? Dan bent u bij ESVE Special Trailers aan het juiste adres! Bij ESVE bouwen we maatwerk opleggers in alle soorten en maten. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor de bouw van uw oplegger. Weet u al precies hoe deze uitgerust moet worden? Neem dan direct contact met ons op en vertel wat uw concrete ideeën zijn, zodat wij u gelijk een persoonlijk aanbod kunnen doen.

Mogelijkheden

Inrichting op maat

Wilt u extra handigheden toevoegen aan uw oplegger? Wat denkt u van een werkbank, extra opbergmogelijkheden of een treklier?

RVS spatschermen

RVS spatschermen voor een mooie look, ook op de lang termijn maar ook makkelijk schoon te houden en duurzaam.

Scharnierbaar portaal

Om extra brede machines of voertuigen te laden (zelfs breder dan de vloer) zonder het dak te moeten openen. De vloer (en dus ook de lading) blijft dus droog!

MAATWERK OPLEVERING
AFSPRAAK = AFSPRAAK
RDW GECERTIFICEERD

Op maat gemaakte opleggers kopen

Geen enkele oplegger is identiek. Bij ESVE maken we opleggers op maat voor uw specifieke gebruiksdoel. Maatwerk is namelijk ons handelsmerk. Daarom nemen wij bij het ontwerpen van uw oplegger uw wensen onder de loep om te bepalen welke specifieke kenmerken en uitrusting uw oplegger nodig heeft voor efficiënt transport op lange termijn. Het gaat hierbij om voor de hand liggende kenmerken zoals de stuuras(sen) voor de oplegger en de keuze voor het soort besturingssysteem, uiterlijke kenmerken zoals (zij)borden en een laadklep of autolaadkraan, opbergkisten en skirts, maar ook specifieke cosmetische aanpassingen of een bandenspanningssysteem

ESVE: uw betrouwbare partner in opleggers

Wij zijn trots op de vakbekwaamheid van onze medewerkers. Al meer dan 90 jaar bouwen wij opleggers op maat. Van advies en ontwerp tot de bouw van uw oplegger wordt u begeleid door ervaren trailerbouwers. Wij hechten daarnaast veel belang aan persoonlijke klantenservice: wij schrijven Service met een hoofdletter. U kunt altijd bij ons terecht met uw vragen en eventuele problemen lossen we graag voor u op.

Opleggers te koop in alle soorten en maten

Robuust, efficiënt, al dan niet voorzien van een inventief mechanisch of hydraulisch stuursysteem. Dankzij onze jarenlange ervaring in de trailerbouw hebben wij inmiddels talloze soorten opleggers ontwikkeld, waardoor wij precies weten wat belangrijk is bij het ontwerp en de constructie van opleggers. Een greep uit door ons gerealiseerde projecten:

  • Gesloten oplegger
  • Dieplader oplegger
  • Kraanoplegger
  • Vlakke oplegger

Omdat wij opleggers op maat maken, is het uiteraard ook mogelijk een combinatie van verschillende opleggers te ontwerpen. Vraag naar de mogelijkheden om uw specifieke ideeën te realiseren.

Meer weten over opleggers?

Wilt u meer weten over het kopen van een oplegger bij ESVE of heeft u andere vragen over onze opleggers? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

Bellen
Email
WhatsApp