Schadeherstel

Wij helpen u graag met uw transportoplossing!
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00
Bel ons
Binnen 24 uur antwoord
Mail ons
Snel reactie op uw vragen
WhatsApp ons

Heeft u schade aan uw aanhanger, oplegger of bakwagen? Geen zorgen! ESVE Special Trailers staat graag voor u klaar! Onze monteurs repareren de schade aan uw voertuig snel en kundig. Neem gelijk contact op voor een reparatie.

MAATWERK OPLEVERING
AFSPRAAK = AFSPRAAK
RDW GECERTIFICEERD

DIVERSE VOERTUIGEN

Schade? Wij helpen u graag weer op weg!

Een kras op uw trailer, een deuk in uw aanhangwagen of een gat in de vloer van uw bakwagen: een schade zit in een klein hoekje. Deze schade wordt meestal veroorzaakt door overbelasting (vloer) en weersinvloeden (dak), maar ook rangeren zorgt vaak voor schade aan aanhangers, opleggers en bakwagens. De ervaren monteurs van ESVE helpen u graag deze schade te herstellen, zodat u weer veilig de weg op kunt. Wist u trouwens dat wij ook een zeilservice voor carrosserieën hebben? Met onze volledig uitgeruste servicewagen kunnen wij vele zeilreparaties op locatie uitvoeren.

Schadeherstel door ESVE

ESVE verricht alle voorkomende reparaties bij alle merken en typen bakwagens, trailers en aanhangwagens. Van een kleine reparatie, een onderhoudsbeurt en een remmenrevisie tot grote herstelwerkzaamheden, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze eigen monteurs verzorgen het schadeherstel van uw voertuig snel en vakkundig, zodat uw medewerkers weer snel en veilig de weg op kunnen.

Keuringen en totaalonderhoud

Maak optimaal gebruik van de tijd dat u uw voertuig niet kunt gebruiken: combineer het schadeherstel met een keuring, zoals APK, LPK of Kraankeuring (LLS). Op die manier houdt u de periode waarin u uw vervoersmiddel niet kunt inzetten beperkt en kunnen wij u tijdig attenderen op komende reparaties. Daarnaast staan wij graag voor u klaar voor totaalonderhoud van uw bakwagen, trailer of aanhangwagen.
Ook verzorgen wij graag reparaties, onderhoud en keuringen van trekkers, motorwagens of lichte (diesel) bedrijfswagens.

ESVE: expert in speciaalbouw

ESVE Special Trailers is dé specialist op het gebied van speciaalbouw. Wij zijn zelfs een van de eerste trailerbouwers van Nederland! Al meer dan 100 jaar ontwerpen en bouwen wij maatwerk carrosserieën, opleggers en aanhangwagens. Laat ons uw wensen weten en wij zullen u gelijk een passend aanbod doen.

Carrosserie reparatie plannen?

Wilt u uw schade aan uw voertuig laten herstellen, maak dan gelijk een afspraak! Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over ESVE Special Trailers of onze diensten? Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u van meer informatie te voorzien. Neem direct contact op.

Bellen
Email
WhatsApp