Containersystemen

Wij helpen u graag met uw transportoplossing!
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00
Bel ons
Binnen 24 uur antwoord
Mail ons
Snel reactie op uw vragen
WhatsApp ons

Bent u op zoek naar een containersysteem? Dan bent u bij ESVE Special Trailers aan het juiste adres. Als HIAB dealer monteren wij Multilift containersystemen, ook op door u aangeleverde voertuigen. Daarnaast staan wij graag voor u klaar om de jaarlijkse keuring voor de laad- en lossystemen voor u te verzorgen.

Mogelijkheden

Lichtbak en camera (De achterzijde)

RVS lichtbakken met diverse mogelijke opties als flitslampen, beschermbeugels voor de verlichting en werklampen. Dit voertuig is tevens voorzien van een Multifaster (boven op de linker lichtbak) voor aansturing van de kleppen van de container.

Hoogsta

Dit containersysteem is via de afstandbediening van de kraan ook (deels) te bedienen. De hoogsta is eigenlijk een kraan optie.

Kist en nettenrek (De zijkant)

Een RVS kist en een nettenrek. Mogelijkheid tot een trap (in dit geval voor toegang tot de hoogsta van de kraan)

MAATWERK OPLEVERING
AFSPRAAK = AFSPRAAK
RDW GECERTIFICEERD

Gerelateerde voertuigen

Maatwerk trailers met containersystemen

Al meer dan een eeuw zijn wij actief op het gebied van speciaalbouw. In al die jaren hebben wij al vele maatwerk transportoplossingen mogen leveren voor onze opdrachtgevers, waaronder op maat gemaakte opleggers, aanhangwagens en carrosserieën. Van advies en ontwerp tot de bouw wordt u begeleid door onze ervaren voertuigbouwers. Benieuwd naar onze maatwerkoplossingen? Bekijkt u dan bijvoorbeeld eens de Vema aanhanger die wij hebben mogen ontwerpen en produceren.

Multilift en BDF containersystemen

Maatwerkoplossingen zijn ons handelsmerk. Wij maken uw oplegger, aanhangwagen of bakwagen met containersystemen dan ook volledig naar uw wensen. Zo kunnen wij o.a. haakarmen en portaalarmsystemen van HIAB MULTILIFT en BDF-systemen of twistlocks aan of op uw chassis installeren.

HIAB MULTILIFT

ESVE is HIAB dealer. Wij leveren en monteren HIAB MULTILIFT containersystemen op eigen chassis, maar ook op door u aangeleverde voertuigen is het mogelijk een containersysteem te installeren. Daarnaast kunnen wij trekkers voorzien van een hydrauliekinstallatie. De MULTILIFT-haakarmen en portaalarmsystemen van HIAB zijn niet alleen perfecte systemen, ze zijn gebouwd om uw dagelijkse productiviteit te verhogen. Dankzij deze containersystemen is het laden en lossen van containers een peulenschilletje. De MULTILIFT systemen kenmerken zich door:

  • De beste veiligheidsvoorzieningen;
  • Soepele en snelle bediening;
  • Solide constructie;
  • Hoogwaardige apparatuur en digitale oplossingen

BDF-systeem / Twistlocks

Naast de MULTILIFT systemen kunnen wij ook een BDF systeem monteren. Hiermee kunt u eenvoudig BDF wissellaadbakken vervoeren. Desgewenst kunnen we ook twistlocks (verzonken) in een laadvloer monteren. Hierdoor wordt het mogelijk om veilig en eenvoudig zeecontainers te transporteren op een vlakke laadvloer.

Erkend LLS keuringsstation

Het is natuurlijk belangrijk dat de containersystemen deskundig onderhouden worden, zodat uw medewerkers er veilig mee kunnen blijven werken. Daarom is het vanuit de Arbowet verplicht om de haakarm-, portaalarm-, kabel- en kettingsystemen minimaal één keer per jaar te laten keuren. ESVE is een erkend LSS keuringsstation. Wanneer u uw containersystemen bij ons laat keuren, bent ervan verzekerd dat u hier weer veilig gebruik van kunt maken.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Wij helpen u graag!

Bellen
Email
WhatsApp