Speciaalbouw

Wij helpen u graag met uw transportoplossing!
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00
Bel ons
Binnen 24 uur antwoord
Mail ons
Snel reactie op uw vragen
WhatsApp ons

Wilt u een aanhangwagen, oplegger of carrosserie op maat laten maken? Dan zit u goed bij ESVE Special Trailers. Met meer dan een eeuw ervaring, zijn wij dé expert op het gebied van speciaalbouw. Maatwerk is ons handelsmerk. Neem direct contact met ons op en vertel wat uw wensen zijn, zodat wij u gelijk een persoonlijk aanbod kunnen doen.

Mogelijkheden

Inrichting op maat

Wilt u extra handigheden toevoegen aan uw oplegger? Wat denkt u van een werkbank, extra opbergmogelijkheden of een treklier?

RVS spatschermen

RVS spatschermen voor een mooie look, ook op de lang termijn maar ook makkelijk schoon te houden en duurzaam.

Scharnierbaar portaal

Om extra brede machines of voertuigen te laden (zelfs breder dan de vloer) zonder het dak te moeten openen. De vloer (en dus ook de lading) blijft dus droog!

MAATWERK OPLEVERING
AFSPRAAK = AFSPRAAK
RDW GECERTIFICEERD

MEER VAN ONZE OPLEGGERS

Speciaalbouw aanhangwagens en trailers

Wanneer u een voertuig d.m.v. speciaalbouw laat ontwikkelen en bouwen bij ESVE Special Trailers, krijgt u een maatwerkoplossing van de hoogste kwaliteit. Onze medewerkers nemen uw behoeften, wensen en concrete ideeën onder de loep en zorgen voor innovatieve en complete oplossingen. De speciaalbouw wordt met deskundigheid en precisie aangepakt, zodat het voertuig de juiste functionaliteiten krijgt die u nodig heeft om de klus te klaren. Robuust, efficiënt, al dan niet voorzien van een inventief mechanisch of hydraulisch stuursysteem of andere speciale eigenschappen. Bij ons is niets onbespreekbaar! Dankzij onze jarenlange ervaring in de speciaalbouw hebben wij inmiddels talloze soorten aanhangers, opleggers en carrosserieën mogen ontwikkelen, waardoor wij precies weten wat belangrijk is bij het ontwerp en de constructie. Zo krijgt u een voertuig van de hoogste kwaliteit.

ESVE: uw betrouwbare partner in speciaalbouw

Wij zijn trots op de vakbekwaamheid van onze medewerkers. Al meer dan 100 jaar bouwen wij voertuigen op maat. Van advies en ontwerp tot de bouw van uw oplegger wordt u begeleid door ervaren voertuigbouwers. Service wordt bij ons met een hoofdletter geschreven. Persoonlijke klantenservice staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd bij ons terecht en eventuele problemen lossen we graag voor u op.

Innovatieve speciaalbouw door ESVE

In de meer dan 100 jaren dat wij actief zijn, hebben we vele oplossingen op het gebied van speciaalbouw bedacht voor onze opdrachtgevers, waaronder maatwerk opleggers, aanhangwagens en carrosserieën. Zo hebben wij voor Venhorst Fourage een speciale combinatie samengesteld die uitgevoerd is met een BDF wisselsysteem op de motorwagen en vlakke aanhangwagen, en voor VEMA Sloopwerken hebben wij een multifunctionele maatwerk aanhangwagen ontworpen. Bekijk ook onze andere speciaalbouw projecten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over speciaalbouw en alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren voertuig specialisten staan graag voor u klaar.

Bellen
Email
WhatsApp