Carrosserie reparatie

Wij helpen u graag met uw transportoplossing!
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00
Bel ons
Binnen 24 uur antwoord
Mail ons
Snel reactie op uw vragen
WhatsApp ons

Heeft u carrosserieschade aan uw bakwagen, trailer of aanhangwagen? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar geen zorgen! ESVE Special Trailers biedt u een snelle en vakkundige reparatie van uw carrosserie.

Carrosserieschade

Carrosserieschade kan zo gebeuren. Voor u het weet heeft u een kras, deuk of gat in de vloer, de wand of het dak van uw bakwagen, trailer of aanhangwagen. De meest voorkomende schades zijn rangeerschades (wanden), en schades door overbelasting (vloer) en weersinvloeden (dak).

Carrosserieschade herstellen

ESVE verricht alle voorkomende reparaties en het totale onderhoud van alle merken en typen bakwagens, trailers en aanhangwagens. Alle werkzaamheden van een kleine reparatie, een onderhoudsbeurt en een remmenrevisie tot grote projecten worden snel en vakkundig door onze eigen monteurs uitgevoerd.
Hoe lang het herstellen van de carrosserieschade duurt, is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Plaats van de schade;
  • Ernst van de schade;
  • Grootte van de schade;
  • Levertijden van de delen.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw carrosserie zo snel mogelijk weer gerepareerd is, zodat u of uw medewerker snel en veilig weer de weg op kan!

MAATWERK OPLEVERING
AFSPRAAK = AFSPRAAK
RDW GECERTIFICEERD

GERELATEERDE OPLEGGERS

ESVE biedt meer dan (carrosserie) reparatie

Wij kunnen het het herstel van de carrosserieschade combineren met een keuring, zoals APK, LPK of Kraankeuring (LLS). Zo houden we de tijd dat u uw vervoersmiddel niet kunt inzetten beperkt en kunnen we u tijdig attenderen op komende reparaties.

Nieuwe carrosserie bouwen?

Mocht de schade aan uw carrosserie onherstelbaar zijn, dan bent u bij ESVE Special Trailers ook aan het juiste adres voor een nieuwe carrosserie op maat. Wij ontwerpen en produceren carrosserie├źn geheel naar de wensen van de klant en diens transportprojecten. Wilt u hier meer over weten, kijk dan op onze pagina over carrosseriebouw of neem contact met ons op.

Carrosserie reparatie plannen?

Wilt u uw carrosserieschade laten herstellen, maak dan gelijk een afspraak voor een carrosserie reparatie. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over ESVE Special Trailers of onze diensten? Schroom dan niet om contact op te nemen! Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Bellen
Email
WhatsApp