Middenassers

ESVE levert herkenbaar maatwerk. Middenassers van 1.5 tot 27 ton. Nagenoeg alles is mogelijk. Uitschuifbaar, zelfrijdend en desgewenst voorzien van een zeer functionele opbouw.

Een maatwerk middenasser, ook iets voor u?

Een zware ballastaanhangwagen voor gebruik achter een mobiele kraan. Geheel op maat voor de eindgebruiker.

Een middenasser met hydraulische oprijbanen voor transport van o.a. machines.

Een multifunctionele middenasser voor een bouwbedrijf. Inclusief diverse rongen, kisten en zware aluminium oprijbanen!

Een compleet door ESVE gebouwde middenasser, zowel chassis als opbouw!

De ‘oervader’ van het Beavertail comcept. De wipkar is voorzien van een proportionele aslift die er voor zorgt dat de koppeling altijd zo veel mgelijk neerwaartse druk houdt. De achterste as van de wipkar wordt daardoor steeds zo maximaal mogelijk belast en de voorste as wordt naar behoefte bijgezet. De opbouw van deze wipkar (incl. doorlaadsysteem naar de motorwagen en een Code XL ladingszekeringscertificaat is tevens door ESVE verzorgd.

Speciale 2 assige middenasser voor vervoer van caravans en campers. Met hydraulisch afknikbaar chassis aan de achterzijde. Tevens is deze wagen voorzien van een aaneengesloten overgang met de motorwagen door middel van een speciale vormgeving.

Middenasser voor vervoer van pompunits voor o.a. industrieële branden. Door de inschuifbare trekboom kunnen conatiners worden overgeladen van motorwagen naar aanhanger zonder af te koppelen.

Het volledig galvaniseren van een aanhanger behoort tevens tot één van de klantspecifieke mogelijkheden. Hieronder een voorbeeld van een volledig verzonken uitschuifbare middenasser.

Ook voor defensie bouwde ESVE meerdere aanhangers, dit slechts 1 van de creaties die de ongekende mogelijkheden van ESVE benadrukt.

3 assige ballastwagen. Deze middenasser is voorzien van een aggregaat en kan middels een hydraulische aandrijflijn op eigen kracht gerangeerd worden.

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Route
Email
Contact