Triangel of Trekdriehoek

Wij helpen u graag met uw transportoplossing!
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00
Bel ons
Binnen 24 uur antwoord
Mail ons
Snel reactie op uw vragen
WhatsApp ons

Om uw aanhangwagen veilig te bevestigen aan uw truck, wilt u een trekdriehoek waar u op kunt rekenen. Bij ESVE Special Trailers produceren wij precies dat: robuuste en betrouwbare triangels of trekdriehoeken. Van de tekentafel tot montage aan de aanhangwagen: wij helpen u aan de trekdriehoek die u nodig heeft.

MAATWERK OPLEVERING
AFSPRAAK = AFSPRAAK
RDW GECERTIFICEERD

GERELATEERDE CARROSSERIEËN

ESVE, uw professional in trailers

ESVE vindt zijn oorsprong al in 1920. Dus met ruim 100 jaar aan ervaring achter ons, weten wij waar we het over hebben. Onze specialiteit is maatwerk, in alle opzichten! Onze ervaren en kundige medewerkers, helpen u vorm te geven aan uw ideeën. We adviseren en ontwerpen, alvorens we de triangel voor uw aanhangwagen produceren. Dit alles met onze best mogelijke service, zoals u van ons gewend bent.

Uw persoonlijke triangel

Geen aanhangwagen is hetzelfde, dat geldt ook voor de trekdriehoek. Als uitgangspunt bieden we de volgende opties:

  • 40 of 50 mm trekoog.
  • Vaste of lengte-verstelbare uitvoering.
  • Rechte of gebogen triangel.

Zodra wij samen met u scherp hebben hoe uw trekdriehoek eruit moet komen te zien, gaan wij voor u aan de slag. Voor een maatwerkoplossing combineren wij ervaring met innovatieve ideeën.

Onderhoud en reparatie

Is uw triangel toe aan onderhoud en reparatie? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw trekdriehoek weer piekfijn in orde is, en dat ze dat ook blijft! Veiligheid staat voor zowel onze medewerkers als onze klanten, hoog bij ons in het vaandel.

Voorbij de trekdriehoek

Net voorbij de trekdriehoek, vinden we de rest van de aanhangwagen. En laten aanhangwagens en hun chassis en opbouw nu net onze core-business zijn. Heeft u hier ook interesse in of vragen over? Wederom zijn wij u graag van dienst en staan we u bij als het gaat om produceren, herstellen en onderhouden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ESVE u en uw bedrijf kan bieden als het gaat om triangels? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag.

Bellen
Email
WhatsApp