Kraanoplegger op maat

Wij helpen u graag met uw transportoplossing!
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00
Bel ons
Binnen 24 uur antwoord
Mail ons
Snel reactie op uw vragen
WhatsApp ons

Wilt u een maatwerk kraanoplegger of -aanhangwagen kopen? Bij ESVE bouwen we opleggers en aanhangwagens op maat voor de meest uiteenlopende transporten. Weet u al precies hoe uw kraanoplegger moet worden uitgevoerd? Leg dan uw wensen aan onze experts voor, zodat wij u een individueel aanbod kunnen doen. Mocht u toch vragen hebben over alle mogelijkheden, dan adviseren wij u natuurlijk graag over het optimale ontwerp van uw kraanoplegger of aanhanger. Neem gerust contact op met onze experts!

Mogelijkheden

Achterzijde

De achterzijde van uw oplegger kunnen we naar wens uitvoeren, zowel de uitvoering van de lichtbak als de verlichting is maatwerk.

Camera

Wij kunnen diverse camerasystemen leveren en monteren, aangepast aan die van het trekkende voertuig of aan uw wensen.

Kist met schuiflade

Een gereedschapskist naar wens, in dit geval met een schuiflade, geeft u maar aan. Lades, deurtjes of deksels en een extra aflengplank, alles is mogelijk.

MAATWERK OPLEVERING
AFSPRAAK = AFSPRAAK
RDW GECERTIFICEERD

Uw transport project is maatgevend

Wanneer wij uw kraantrailer ontwerpen en bouwen, stellen wij uw transportuitdaging centraal. Bij het transport van bouwmaterialen en andere goederen of machines moet doorgaans aan verschillende eisen worden voldaan. Wij bouwen op een stabiel en robuust chassis en passen andere kenmerken zoals de autolaadkraan en de laadruimte aan uw transportuitdaging aan. Uiteraard houden wij bij het ontwerpen en bouwen van uw kraantrailer rekening met alle wettelijke eisen.

Maatwerk tot in de details

Wij maken uw kraanoplegger volledig op maat. U ontvangt een trailer met het vereiste aantal assen in de benodigde lengte met de gewenste besturing. Tevens kunnen wij als HIAB dealer een passende autolaadkraan leveren. Wij geven u graag deskundig advies over de keuze van verdere opties zoals een achteruitrijcamera of een bandenspanningscontrolesysteem. Heeft u nog andere speciale wensen? Wij gaan graag de uitdaging aan!

Kraan oplegger kopen bij de experts van ESVE

De bouw van een kraanoplegger of een kraanaanhangwagen is een expertise. Daarom begeleiden onze medewerkers, met jarenlange ervaring in de voertuigindustrie, u van het eerste adviesgesprek tot en met het ontwerp en de bouw van uw kraantrailer. Wij zijn graag uw directe contactpersoon voor algemene en voertuigspecifieke vragen. En bij onze samenwerking geldt: Wij houden ons aan ons woord. ESVE is uw betrouwbare partner voor trailerbouw.

Laten we kennismaken!

Welke kenmerken maken een kraantrailer ideaal voor uw transportproject? Wij denken graag met u mee en individualiseren het ontwerp van uw kraanoplegger. Neem nu contact met ons op en laten we samen alle mogelijkheden bespreken!

Bellen
Email
WhatsApp