Chassis richten

Wij helpen u graag met uw transportoplossing!
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00
Bel ons
Binnen 24 uur antwoord
Mail ons
Snel reactie op uw vragen
WhatsApp ons

Is er schade ontstaan aan het chassis van uw trailer(s)? Dan bent u bij ESVE Special Trailers aan het juiste adres voor een oplossing. Wat betreft schade aan uw trailer is geen probleem ons te groot. Om het chassis te herstellen en/of opnieuw te richten beschikken wij over de nodige kennis, kunde en apparatuur. Van bijna total loss tot lichte afwijkingen: wij helpen u uit de brand. Precies zoals u van ons gewend bent.

MAATWERK OPLEVERING
AFSPRAAK = AFSPRAAK
RDW GECERTIFICEERD

GERELATEERDE VOERTUIGEN

Meer dan 100 jaar ervaring

Bij ESVE Special Trailers helpen wij u graag met het herstellen en (opnieuw) richten van uw chassis. Al sinds 1920 zijn trailers, opleggers, aanhangwagens en carrosserieën onze specialiteit. Door te blijven investeren in de ontwikkeling en scholing van onze werknemers leveren wij vakwerk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Maatwerk is ons handelsmerk!

Carrosserie maatwerk & chassis herstel

Als het gaat om trailers is niets ons te gek. Of het nu een opbouw van staal, aluminium of kunststof betreft: de mogelijkheden die wij bieden zijn onbegrensd. Datzelfde geldt voor onze ideeën om voor u tot innovatieve oplossingen te komen. Van een getordeerd onderstel tot een kromme chassis: wij krijgen uw oplegger weer in de juiste richting. Zo zorgen we ervoor dat niet alleen uw trailer, maar ook uw hele bedrijf weer vooruit kan!

Veilig terug de weg op

Wij begrijpen dat u met uw bedrijf snel weer wil kunnen beschikken over uw gehele vloot. Bovendien wilt u dat uw werknemers veilig onderweg zijn. Door onze geavanceerde werkplaats, met vakmensen die ervaring hebben met alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden leveren wij u vooral een gerust hart.
Voorbeelden van onze diensten zijn:

  • Chassis herstel;
  • Chassis richten;
  • Bandenmanagement;
  • APK-, LPK- en kraankeuring.

Altijd een antwoord

ESVE verzorgt het onderhoud, de reparaties en keuringen van alle merken. Wij hebben dan ook op al uw vragen een antwoord. Bovendien begrijpen we dat u snel en voordelig geholpen wilt worden. Vraagt u daarom vrijblijvend een offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten die komen kijken bij uw specifieke probleem. Bij ons kunt u rekenen op goede service.

Wij maken graag kennis met u! Neem direct contact op. Tot snel!

Bellen
Email
WhatsApp