Aanhanger zeil repareren

Wij helpen u graag met uw transportoplossing!
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00
Bel ons
Binnen 24 uur antwoord
Mail ons
Snel reactie op uw vragen
WhatsApp ons

Is het zeil van uw oplegger, aanhangwagen of bakwagen kapot? Vaak loont het zich om het zeil te repareren i.p.v. te vervangen. De experts van ESVE Special Trailers staan graag voor u klaar! Neem direct contact met ons op!

MAATWERK OPLEVERING
AFSPRAAK = AFSPRAAK
RDW GECERTIFICEERD

Gerelateerde diensten

Aanhangerzeil repareren op locatie

Schade aan uw aanhangwagenzeil kan zo gebeuren. Of de schade nu ontstaat door weersomstandigheden, bij het in- en uitladen van producten, of door (een poging tot) diefstal, ESVE repareert uw aanhangerzeil in ‘n mum van tijd. Wij beschikken over een volledig uitgeruste servicewagen waarmee wij naar u toe kunnen komen om het zeil te repareren. Onze servicewagen is voorzien van een kleine hoogwerker, zodat wij vele zeilreparaties op locatie kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om dakzeil, schuifzeil, huifzeil of dekzeil, wij repareren het zeil snel en kundig zodat u weer snel en veilig op weg kunt.

Nieuw zeil voor uw aanhanger, oplegger of bakwagen?

Is de schade aan uw aanhangwagenzeil, of zeil van uw oplegger of bakwagen te groot of loont het niet deze te repareren? Dan verzorgen wij graag een nieuw zeil voor u, dat kunnen wij voor elke (maatwerk) carrosserie. Laat ons uw wensen weten, ook op het gebied van belettering en uitvoering en wij zorgen voor een maatwerkoplossing.

Over ESVE

ESVE Special Trailers is dé specialist op het gebied van speciaalbouw. Al meer dan 100 jaar ontwerpen en bouwen wij opleggers, aanhangwagens en carrosserieën op maat. ESVE is zelfs een van de eerste trailerbouwers in Nederland! Maatwerk is ons handelsmerk. Laat ons uw wensen weten en wij doen u gelijk een persoonlijk aanbod. Daarnaast staan wij ook voor u klaar voor reparatie, onderhoud en keuringen van trailers, trekkers, aanhangers, motorwagens of lichte (diesel) bedrijfswagens.

Meer weten?

Heeft u een kapot zeil dat gerepareerd moet worden? Kom langs in onze werkplaats of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Bellen
Email
WhatsApp