Mulder wordt Murewi

Mulder Recyling in Winterswijk heet sinds kort Murewi. Deze naamswijziging is als eerste te zien op de hele mooie Volvo – ESVE combinatie die nu onderweg is.

De Volvo motorwagen is een volumechassis met lagere banden die opgebouwd is met een HIAB-Multilift verlaagd 22 tons haakarm-systeem. Dit om zoveel mogelijk volume (lees o.a. pallets) mee te nemen. Om de combinatie op korte termijn helemaal compleet te maken is een speciale lage afzetbak onderweg waardoor en weer extra laadhoogte ontstaat. De motorwagen is o.a. voorzien van gesloten RVS zijafscherming en een paar hele mooie RVS kisten in lade-uitvoering. Dit om het de berijder zo goed mogelijk naar de zin te maken.

De combinatie wordt gecompleteerd met een extra lage ESVE aanhangwagen die multifunctioneel inzetbaar is. De aanhangwagen is te gebruiken als lage vlakke laadvloer voor pallets, waarbij aan de achterzijde een uitschuiftafel voor extra laadlengte zorgt. Wordt de laadvloer voorzien van de meegeleverde containergoten, dan kan deze ook ingezet worden als containeraanhangwagen. Met de bijgeleverde aluminium oprijbanen is deze tevens in te zetten als voertuigtransporteur. De aanhangwagen is verder voorzien van Alcoa Durabright aluminium velgen en bijpassende verlichting. Een goed doordacht geheel dus!

Terug naar Nieuws

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bellen
Email
WhatsApp