Lodder Abbenbroek

Kort geleden hebben we voor Lodder in Abbenbroek een aantal voertuigen afgeleverd. Wat begon met het aanpassen van een bestaande ESVE oplegger resulteerde in een kistentoren op een Volvo FH16 trekker en een middenasaanhangwagen.

De Volvo is voorzien van een RVS kisttoren. In 1 van de kisten is de Ad-Blue tank geïntegreerd en de trekker is voorzien van een 2 + 1 leiding hydraulieksysteem zodat zowel kranen als ook walking-floor en kipopleggers getrokken kunnen worden. Om langdurig kraangebruik mogelijk te maken is er tevens voorzien in een oliekoeler. Om het geheel af te maken is er een laddertje gemonteerd waarover het bovenste doorlopende aflegvak te bereiken is waarin steunen voor een ladder gemonteerd zijn.

De middenasaanhangwagen is speciaal toegespitst op het gebruik achter een motorwagen in de kleuren van Verwater. De middenasser is voorzien van schijfremmen, hydraulische oprijbokken (zelfstandig zonder motorwagen te bedienen) en o.a. RVS kisten en breedteborden. De vloer is voorzien van twistlocks en de randbalk van extra 3-tons sjorgaten.

Wij wensen de familie Sjouw veel succes met hun nieuwe aanwinsten.

Terug naar Nieuws

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Route
Email
Contact