Klein en groot maatwerk

De afgelopen maanden hebben we weer divers klein en groot maatwerk afgeleverd.

Voor Arendsen Steel in Ulft een hele strakke open laadbak op een Mercedes Sprinterchassis aangeleverd door Wensink. Het voertuig is voorzien van aluminium Kinnegrip rongen en RVS kisten, skirts en spatschermen. Om een sjiek geheel te krijgen is de onderlijn van de laadbak ook in kleur gespoten. Het met de cabine meegevormde kopschot / palenrek maakt het geheel af.

In samenwerking met Linnhoff & Henne en Suijkerbuijk in Broek in Waterland is voor de laatste een lichtgewicht onderstel voor een gietasfalttank geleverd. Suijkerbuijk heeft de primeur van een elektrisch aangedreven asfalttank. Dit asfalt wordt vloeibaar meegenomen en op de loslocatie, zoals de naam al zegt gegoten i.p.v. m.b.v. een asfalteermachine opgebracht. Dit heeft vele voordelen. Een unieke en milieuvriendelijke combinatie dus.

Als laatste is voor CBI (en eindklant Fuhler) een 4 assig dollyonderstel geleverd t.b.v. montage onder een rups-aangedreven hout shredder. Een indrukwekkende machine die hele boomstammen kan verwerken tot biomassa. Er staan inmiddels meerdere van deze machines met ESVE dollystel op stapel!

Terug naar Nieuws

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bellen
Email
WhatsApp