Hegeman Bouwgroep in het nieuw

In samenwerking met HIAB en Nijwa (Volvo) hebben we een prachtige nieuwe combinatie op stapel gezet voor Hegeman Bouwgroep in Almelo / Vriezenveen. Helemaal op maat, de grote kracht van ESVE.

De Volvo FM bakwagen is voorzien van een HIAB X-HIPro 558EP-6 autolaadkraan in de 50 Tm klasse. Over de opbouw van de motorwagen is goed nagedacht en vrijwel iedere plek is benut. De auto is onder andere voorzien van RVS gereedschapkisten met deuren en een speciale stalen kettingkist onder de kraanvoet. Deze is zo geplaatst dat de hijskettingen hier makkelijk in te leggen zijn. Naast de rongen (op te bergen achter onder de laadvloer) en rongbakken is het kopschot voorzien van een RVS ladderkist. Hieronder konden prachtig de voorste breedteborden zitten zodat ook deze ruimte goed benut is.

De middenasaanhangwagen is ook voorzien van kisten, nu echter met deksels. Evenals bij de motorwagen zijn spanbandlieren aangebracht tussen de kisten en is de ruimte hieronder / tussen voorzien van RVS zijafschermingsdelen met een opstapmogelijkheid. Deze zijn zo uitgevoerd dat het wegglijden of uitglijden als nog wel eens bij standaard zijafscherming het geval is, voorkomen wordt door een uitgekiend anti-slip profel. Om de mogelijkheid te hebben iets langere lading mee te nemen kan het achterkader 100 cm uitgeschoven worden, maar is tevens voorzien van steunpoten en een haakprofiel om verlaadrails in te haken. Hierdoor kan ook een kraan o.i.d. geladen worden.

De combinatie is verder uitgerust met diverse camera’s en systemen om zo veilig mogelijk onderweg te zijn. Al met heeft een super samenwerking geleid tot een super combi voor Hegeman en wij wensen hen dan ook veel werkplezier met deze fantastische combinatie!

Terug naar Nieuws

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bellen
Email
WhatsApp