Kermisvoertuigen

Wij helpen u graag met uw transportoplossing!
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00
Bel ons
Binnen 24 uur antwoord
Mail ons
Snel reactie op uw vragen
WhatsApp ons

Bent u als kermisexploitant op zoek naar een wagenbouwer voor uw kermiswagen? Dan bent u bij ESVE Special Trailers aan het juiste adres. ESVE heeft jarenlange ervaring met de bouw van kermisvoertuigen. Zowel voor het ontwerp en de bouw van een carrosserie als een onderstel of een complete kermiswagen - hetzij een onderstel met carrosserie, hetzij een complete kermisattractie - staan wij graag voor u klaar.

MAATWERK OPLEVERING
AFSPRAAK = AFSPRAAK
RDW GECERTIFICEERD

GERELATEERDE VOERTUIGEN

Over ESVE: expert in wagenbouw

ESVE is al sinds 1920 expert op het gebied van voertuigbouw. Onze specialisatie ligt in het ontwerp en de productie van carrosserieën op maat, geheel naar de wensen van onze klanten. Ook voor kermisexploitanten hebben wij al diverse maatwerkoplossingen mogen leveren. Van advies en ontwerp tot de bouw van uw kermisvoertuig wordt u begeleid door onze ervaren wagenbouwers. Wij geloven in persoonlijke service om kermiswagens van hoge kwaliteit te bouwen. Voor vragen en opmerkingen kunt u daarom altijd bij ons terecht.

Kermisvoertuigen op maat

Veel kermisexploitanten hebben specifieke wensen als het gaat om de bouw van kermiswagens. Hierbij kunt u denken aan:

  • Een of meerdere stuurbare assen;
  • Afneembare asstellen;
  • Uitschuifdelen of uitklapbare wanden.

Onze medewerkers bespreken samen met u uw behoeften, wensen en concrete ideeën en komen met innovatieve en complete oplossingen. Bij ESVE krijgt u een maatwerkoplossing voor kermiswagens van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wagenbouw, weten wij als geen ander wat belangrijk is bij het ontwerpen en bouwen van kermisvoertuigen. De bouw van uw kermiswagen wordt met veel precisie en grote deskundigheid aangepakt, zodat het voertuig de juiste functionaliteiten zal hebben.

Onze geavanceerde oplossingen voor kermiswagens

In de jaren dat wij actief zijn, hebben wij met regelmaat geavanceerde oplossingen gerealiseerd op het gebied van kermisvoertuigen. Zo hebben wij o.a.. deze speciale kermiswagens mogen ontwerpen:

  • Spiegelpaleis met hefbare verdieping;
  • 4-assige klapscooteroplegger met afneembare asstellen en gedwongen besturing;
  • Voertuigen die ook geschikt zijn om buitenlandse kermissen te bezoeken (aangepaste uitvoering);
  • Chassis voor export naar de Verenigde Staten en Australië.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ESVE u als kermisexploitant kan bieden voor het ontwerpen en produceren van kermisvoertuigen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag.

Bellen
Email
WhatsApp