Historie

In de jaren ’20 van de vorige eeuw begonnen de heren Schrör en Vriend een fabriek voor Transportwerktuigen, Machines ,Trailers en Aanhangwagens in Winterswijk. De initialen van deze pioniers staan nog in de huidige naam ESVE. In 1992 werd de prominente trailerbouwfabriek overgenomen door de Eeftink Rensing Groep. De legende duurt voort.

Bijna 45 jaar geleden startten de grondleggers Bart Eeftink en Frans Rensing de eerste activiteiten in een lege kippenschuur. Door hun niet aflatende Achterhoekse werklust en gedegen vakmanschap groeide het bedrijf decennia lang. In 1992 werd trailerfabriek ESVE overgenomen. In 1997 werd ook spuiterij Cuppers (nu ESVE spuiterij) aan de Eeftink Rensing Groep toegevoegd. De 3 bedrijven liggen in Lichtenvoorde aaneengesloten op 1 locatie en werken waar mogelijk intensief samen. Sinds 2011 vormen Marcel Eekelder (ER) en Albert Willemsen (ESVE) de directie van de Eeftink Rensing Groep.

LEREN WERKEN

De jeugd heeft de toekomst. Toekomstige vakmensen bieden wij volop gelegenheid om kennis en ervaring op te doen binnen onze bedrijven. Eeftink Rensing is een erkend leerbedrijf dat stages voor leerlingen uit de hele regio realiseert en begeleidt. We werken hierin samen met de Anton Tijdink school, Pronova, Saxion, HAN, AOC en het Graafschap College.

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bellen
Email
WhatsApp